Dodatna ponudba

Najem prostora za različne dogodke

 Naš prostor, tehnična oprema in strežno osebje so odlična kombinacija za izvedbo zaključnih zabav, predstavitev, rojstnodnevnih praznovanj, itd. V Panorami lahko zakupite celoten lokal ali del lokala. V ceno zakupa je vključeno: hrana in pijača po lastnem izboru, postrežba, individualna izdelava cenika, varnostnik, ozvočenje ter vsa tehnična oprema.

Neporabljen dobropis se stranki vrne v izdelkih iz programa Monte Rosso.

Ponujamo tudi možnost izvedbe različnih prireditev ob nedeljah, ko je lokal sicer zaprt.

Lokal z asortimajem po vašem okusu

V prijetnem ambijentu lokala lahko vsakemu gostu omogočimo okušanje najrazličnejših izdelkov. Ob predhodni najavi vam lahko postrežemo katero koli vino iz vinske hiše Koželj.

Prav tako lahko ob predhodnji najavi v našem lokalu okušate skoraj vse ostale alkoholne pijače, ki so dobavljive na slovenskem trgu. Po predhodnem dogovoru je možna postrežba hrane, ki ni v rednem ceniku lokala.

Panorama darilne kartice

Pri nas lahko naročite darilne kartice, s katerimi obdarite svoje prijatelje, znance, sodelavce, zaposlene ali jih podarite kot darilo poslovnemu partnerju. Za dodatne informacije se obrnite na strežno osebje ali pišite na info@staraposta.si.

Dobavnice za podjetja in podjetnike

Panorama omogoča podjetnikom odprtje zbirne dobavnice za uživanje ob dopoldanskih malicah, za klepet po sestankih oziroma za večerno druženje s prijatelji.