Dodatna ponudba

Najem prostora za različne dogodke

Naš prijeten ambient, tehnična oprema in strežno osebje so odlična kombinacija za izvedbo zaključnih zabav, predstavitev, rojstnodnevnih praznovanj, itd. Za večje družbe omogočamo zakup celotnega lokala, za manjša druženja pa je možen najem dela lokala. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na info@staraposta.si

Lokal z asortimajem po vašem okusu

V prijetnem ambijentu lokala lahko vsakemu gostu omogočimo okušanje najrazličnejših izdelkov. Ob predhodni najavi vam lahko postrežemo katero koli vino iz vinske hiše Koželj.

Prav tako lahko ob predhodnji najavi v našem lokalu okušate skoraj vse ostale alkoholne pijače, ki so dobavljive na slovenskem trgu. Po predhodnem dogovoru je možna postrežba hrane, ki ni v rednem ceniku lokala.

Panorama darilne kartice

Pri nas lahko naročite darilne kartice, s katerimi obdarite svoje prijatelje, znance, sodelavce, zaposlene ali jih podarite kot darilo poslovnemu partnerju. Za dodatne informacije se obrnite na strežno osebje ali pišite na info@staraposta.si.

Dobavnice za podjetja in podjetnike

Panorama omogoča podjetnikom odprtje zbirne dobavnice za uživanje ob dopoldanskih malicah, za klepet po sestankih oziroma za večerno druženje s prijatelji.